Om oss

Om Brothers and Sisters Union (BSU)

Brothers and Sisters Union (BSU) grundades den 20 September 2009 och är en ideell förening som bedriver folkbildning för ungdomar och vuxna i Borlänge  för att förbättra integrationen genom att organisera sig själv. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett utbildning kunskap förandrar.

Vision

Brothers and Sisters Union (BSU) står för att utveckla utbildning, integration och multikultur för både det somaliska och svenska samhället. Vi undervisar och hjälper ungdomar och vuxna. Nuvarande och framtida yrkesverksamma ungdomar med kvalitet, administrativ och teknisk kompetens.

Kunskap förändrar

Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och för samhällsutvecklingen i stort. Brothers and Sisters Union ska vara en naturlig mötesplats för människors fria sökande för lärande, kulturupplevelser och möjlighet till reflektion.

Mål

Vårt mål är att tillhandahålla och undervisa ungdomar i stort med utbildnings överlägsen begåvade arbetskraft för att täcka den ökande efterfrågan av kvalificerade personer i dagens kunskapsekonomi och ge dem en bättre framtid.